Home > Crystal Reports > Crystal Reports Verify Database Not Working

Crystal Reports Verify Database Not Working


Not so exciting update: Just trying random things out, none of which are working. I don't have an answer as to when or where this will be fixed. [11 Feb 2008 17:15] Erica Moss odbc traceAttachment: SQL.LOG (application/octet-stream, text), 118.06 KiB.

[11 Feb 2008 17:16] Proceed to remove this table from the report?" even though GLTran (or whatever table name is in the error message) is in the database. I successfully loaded one of my tables that didn't work under 3.51.21 and ran a query against it. have a peek here

Have you tried cloning your problem table to a database that does NOT have underscores to verify that those characters are definately source of the problem? No trackbacks yet. It was almost like it tried the linkage that was there, and only if that wasn't available, did it explicitly redirect to the currently logged in application database. or the server name changed? http://www.crystalreportsbook.com/forum/forum_posts.asp?TID=10572

Crystal Reports Verify Database Not Working

Thanks Tuesday, June 07, 2011 10:28 AM 0 Sign in to vote Have you applied SP1: https://smpdl.sap-ag.de/~sapidp/012002523100009351512008E/crbasic2008sp1.exe DonDon Williams Tuesday, June 07, 2011 5:47 PM 0 Sign in to vote hi That is a good idea. However, I'm not sure how this is done with .Net objects. Then if I say yes or no, the next message is "The database is up to date!" I've tried logging on and logging off to the database, deleting the database from

I am wondering if different default database collations could cause the problem. –Craig Dec 10 '09 at 2:38 sometimmes I hate Crystal... Join Now I have some reports pre-made in Crystal Reports which connect via ODBC to a c-tree database. Thanks for your interest in MySQL. [21 Feb 2008 13:56] Pat Müller After many hours of analyzing the trace-logs, we found the following two facts: a) Crystal reports 10 without SP6 if things are changed Crystal Breaks.   One fix is to open the report in the designer and try running the verify database command.

As a result, Crystal can't work out which queries to start with. Active TopicsMemberlistSearchHelpRegisterLogin Technical Questions Crystal Reports Forum : Crystal Reports 9 through 2016 : Technical Questions Topic: Can't verify database Oldest Post First Newest Post First Author Message howzilla Newbie Joined: I set the available parameters and click OK and then get an error telling me the SP expects parameter @x. Tried deleting data source and adding back in...

Reply Subscribe View Best Answer RELATED TOPICS: Running Crystal Reports 11 from VB .Net 2010 - Issue in formula fields Crystal reports Crystal Report ODBC error syntax error   11 Replies Remove table from report?" (Point 3.) The same error still occurs, if you try to change the entire database from foo_bar_DEVEL to foo_bar_PROD. Remove this table from the report". Follow above instructions even with alias tables, similar with Command statements.

Crystal Reports Set Datasource Location Data Object Cannot Be Opened/accessed

So, in fact I was using entity D as detail of two different masters which is apparently not permitted in Crystal Reports. my site Normally I just run reports through some code in C# that sets the connection info, parameters and calls VerifyDatabase on the report and subreports and it all works well. Crystal Reports Verify Database Not Working Anything upgraded recently? Developer does not see priority in git Development Workflow being followed Blender add rough/random surface The usage of "le pays de..." Global.asax Application_Start not hit after upgrade to Sitecore 8.2 If

The usage of "le pays de..." What movie is this? navigate here I suppose, it's translated with: "Verlaufsprotokoll". Noticed that fields are cut off to exactly 21 characters also. Again, this was probably a long time ago, but old habits (and suspicions) die hard.

  • What driver are you using for the ODBC Data Source?
  • But why do the reports run normally in one environment (with 10.5 runtime) and not the other with the same runtime? –Craig Dec 13 '09 at 21:43 What are
  • Who is this Voyager character?

For us, it would be much less work to update this driver, then change all the existing ODBC-connectionstrings to the newest 5.1-version. [20 Nov 2007 7:15] Pat Müller Our error is How do pilots identify the taxi path to the runway? Landed in Albany, NY and there's leftover snow in rental car lot. Check This Out Thanks again Don Don Williams Marked as answer by Leo Liu - MSFTModerator Friday, June 10, 2011 4:49 AM Unmarked as answer by nileshschaudhari Monday, June 13, 2011 11:51 AM Proposed

What happens if you create a new report off that SP now just to verify the SP still works properly? Skip to Content Open navigation Account Settings Notifications Followed Activities Logout Search Your browser does not support JavaScript. The dev database is exactly the same as live, it is a backup, and I manually verified against it, but the error still occurs.

so we canhelp you as soon as possible.

Using of an older version like 3.51.12 isn't possible anymore, because of the error with the Long-Blobs who returns no values (which is fixed in newer version). [12 Sep 2007 14:59] Share this:EmailTwitterGoogleLike this:Like Loading... I'll try Molan's suggestion and report back. 0 Serrano OP CCWTech Aug 21, 2013 at 1:51 UTC Ok, on verify database it says "The database table "lwmain" cannot I've verified every database field being used to ensure it still exists for consistency and checked the formulas for that section.

up vote 2 down vote favorite 1 I am using the Crystal Reports designer that came with Visual Studio 2008. Thank you very much for your effort, we really appreciate it!! [21 Feb 2008 20:24] Jared S Try re-generating report from scratch on fully patched CR10 and clean WinXP registry with Details: crdb_adoplus: To access classes in your project at design-time, please build your project first, and then try again." (note: My project has already been built) What should I be doing? this contact form When i use set database location in CR it gives an error like "Data Object cannot be opened/accessed.

Could you please take a look at the following scenario I've created and tell me how closely this resembles what you are doing?