Home > Crystal Reports > Crystal Reports Xi Data Object Cannot Be Opened Accessed

Crystal Reports Xi Data Object Cannot Be Opened Accessed

I have managed to fix one report by manually assigning a new data source for each field, but that was a small report. Learner, Jan 11, 2006, in forum: ASP .Net Replies: 1 Views: 1,494 Richard Dudley Jan 11, 2006 Crystal Report - No data on report =?Utf-8?B?QmVu?=, Apr 5, 2006, in forum: ASP if possible try with ODBC connection and let me know the status . Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.It's easy to join and it's free. have a peek here

SolutionsBrowse by Line of BusinessAsset ManagementOverviewEnvironment, Health, and SafetyAsset NetworkAsset Operations and MaintenanceCommerceOverviewSubscription Billing and Revenue ManagementMaster Data Management for CommerceOmnichannel CommerceFinanceOverviewAccounting and Financial CloseCollaborative Finance OperationsEnterprise Risk and ComplianceFinancial Planning For more information, check the following link: http://www.microsoft.com/data update the MDAC version of your system from the below given link: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=6c050fe3-c795-4b7d-b037-185d0506396c&DisplayLang=en now try and let me know the status. One option is use the Set Table location in the Report Designer and for example if you are using ODBC originally then select OLE DB. Here's what I've tried on existing working reports: - Go to "Set Datasource Location" dialog, expand current data source properties, add JNDI connection name.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums: Talk To Other Members Notification Of Responses To Questions Favorite Forums One Click Access Keyword Search Of All Posts, And More... I don't have a database that has stored procedures so I can't try it myself mlmcc 0 LVL 14 Overall: Level 14 Crystal Reports 13 Message Accepted Solution by:LinInDenver2010-12-02 LinInDenver Posts: 33 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post I solved the problem. When I go to Database Extpert - Set Datasource Location and try to to update the datasource (which is an oracle stored procedure in my case) I get an error: Data

One option is use the Set Table location in the Report Designer and for example if you are using ODBC originally then select OLE DB. It does this via a command line interface, making it suitable for use in programs, scripts, batch files — any pl… Document Imaging Document Management Adobe Acrobat Programming Scripting Languages How The error is bogus because it works within Visual Studio and in Crystal but not through the application on my Windows 7 PC. There isn't much I can do after this.

Make a suggestion Dev centers Windows Office Visual Studio Microsoft Azure More... Privacy Policy Site Map Support Terms of Use Login with LinkedIN Or Log In Locally Email Password Remember Me Forgot Password?Register ENGINEERING.com Eng-Tips Forums Tek-Tips Forums Search Posts Find A Privacy Policy Terms and Rules Help Connect With Us Log-in Register Contact Us Forum software by XenForo™ ©2010-2015 XenForo Ltd. http://stackoverflow.com/questions/8159190/crystal-report-changing-db-location-not-working share|improve this answer answered Dec 5 '12 at 21:09 Adam Nofsinger 2,15522537 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google

Verify should fix up the report. Thanks Tuesday, June 07, 2011 10:28 AM 0 Sign in to vote Have you applied SP1: https://smpdl.sap-ag.de/~sapidp/012002523100009351512008E/crbasic2008sp1.exe DonDon Williams Tuesday, June 07, 2011 5:47 PM 0 Sign in to vote hi Join & Ask a Question Need Help in Real-Time? Then save the report, you may need to save the report using the SaveAs option so you don't overwrite the original or simply make a copy be for testing.

Now I am trying to update the data source definition to include JNDI name so it can be more portable. move to directory that was no directory Did a thief think he could conceal his identity from security cameras by putting lemon juice on his face? What are the things I would not be able to achieve? Now I am trying to update the data source definition to include JNDI name so it can be more portable.

I can create report using the both the stored procedures (the one which I want to replace and the one which I am going to replace) Can you please tell me navigate here The only way I've gotten some data sources updated is to remove a database and Go to Solution 5 4 3 Participants Yurich(5 comments) LVL 21 Crystal Reports1 mlmcc(4 comments) LVL He even didn't remember clearly any particulars as it went smoothly. I hope this helps.

You’ll be auto redirected in 1 second. For example, you can automatically convert a direct access data source to an ODBC data source using the Set Location command. 1. You have to delete the original if you want to have the same name. Check This Out The JDBC Driver is JTDS 1.1.

Only the database is different. I say yes and the new column doesn't appear in my available list of fields.If I do a verify database after that it works.But again the column is not available.I have When you remove a data source, and then add a new one, Crystal will allow you to continue, and the formula fields will become in-valid, but won't drop off the report

Not only does it meet your customer’s expectations, it blows them out the water, all they want is beautifully summarised and displayed in a myriad of ways. … Crystal Reports Crystal

I guess your only option is to create create your reports.... How can I ask about the "winner" of an ongoing match? errorkind. Please download the QTADO testing tool from the following URL: http://gpoulose.home.att.net Check if you can use stored procedure the database from this tools and let me know what happens?

I have developed a crystal reports in develpment environment. Amit Sawji March 30, 2009 at 14:16 PM 0 Likes 11 replies Share & Follow Privacy Terms of Use Legal Disclosure Copyright Trademark Sitemap Newsletter current community chat Stack Overflow Meta Join Us! *Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. this contact form I went to our another branch and tried there and it was all fine :( It still behaves inconsistent at times, but seems to be working after a number of tries...